Köp musik på nätet och stötta SdGK!

Nu tar vi i Söderhamns Golfklubb ytterligare ett steg mot framtiden för att hitta nya talanger - och vi gör det med hjälp av en ny streamingtjänst på nätet.
Nu kan du köpa musik, ljudböcker, e-böcker och filmer - direkt på vår hemsida.
Och samtidigt stödja oss i Söderhamns Golfklubb ekonomiskt.
Därmed kan vi fortsätta vår satsning både på både vår topp och bredd.
Vi har inlett ett samarbete med Menyou, som har ett bredare utbud än Spotify.

Svenskägda Menyou, med huvudkontor i Stockholm, jobbar både mot artister, idrottsklubbar och privatpersoner över hela världen.
Menyou har gjort det möjligt att tjäna pengar på digital nedladdning.
- Det är en enkel och rak affärsmodell, säger Tony Fahlström, VD på Menyou.

SdGK har öppnat en online butik, där du som medlem, supporter eller vän till föreningen kan handla och samtidigt stödja oss ekonomiskt som gör det möjligt för oss att utveckla och satsa vidare på vår verksamhet även i framtiden.

I siffror ser det ut så här:
Vid varje köptillfälle tjänar föreningen alltid 20 procent på alla nedladdningar. Och föreningen får 15 procent på alla musikabonnemang (för varje betalad månad) som köps via vår butik. Tillsammans med Riksidrottsförbundet bjuder Menyou på den första månaden av abonnemanget, så att man kan testa tjänsten.

Om 500 medlemmar/supporters tecknar sig får vi i Söderhamns GK 6 000 kronor extra varje månad in i vår föreningskassa. SdGK är en anrik förening som bildades 1960. Sedan 1964 har vi vår fina bana över 18 hål som både sträcker sig över skogar och parker med i härlig miljö.

Vad kan man köpa i butiken?
Musik (mp3), ljudböcker, e-böcker och filmer. Man kan även teckna ett musikabonnemang (streamad musik).

Vad kostar det?
För 95 kronor i månaden kan man lyssna på hur mycket musik man vill.
Menyou har ett bredare och större utbud än Spotify.

Varför ska man välja Menyou stremaing?
Svaret är enkelt. Menyou har förändra förutsättningarna för artister över hela världen att få en rättvisare intäktsfördelning för sina verk, därför ger Menyou artisterna minst 70 procent tillbaka av intäktsvärdet till skillnad från konkurrenterna som brukar ge mellan 10 och 15 procent av intäkten.

Hjälp Söderhamns Golfklubb att få intäkt!
Stöd SdGK och hjälp oss att växa, du som användare kan också tjäna pengar genom att dela spellistor. Låt dina vänner och bekantar pröva Menyou streaming via vår förenings hemsida och widget.

Använd Menyou Share Option för att dela vår widget direkt över ditt sociala nätverk såsom Facebook, Twitter, blogg och hemsida!

Hur funkar SdGK:s widget?
Söderhamns Golfklubbs widget är den bild du ser här under.
Via SdGK:s widget kan du genomföra köp av abonnemang till streamingtjänsten genom att Klicka "buy" och skapa ditt eget Menyou-konto.

Hjälp oss i Söderhamns Golfklubb att få en växande kundkrets genom att dela vår widget över ditt sociala nätverk, så som twitter, facebook, din blogg etc. genom att klicka på knappen webshop på vår hemsida.