Juniorläger 23/6-26/6

       

Sommaren har kastat sig över oss och golfsäsongen är i full gång. Därför tycker vi också att det är hög tid att dra igång även med juniorträningen. I år tänkte vi göra det på ett litet annorlunda sätt, nämligen med ett Juniorläger. I samarbete med Skandia Junior Golf & SISU Idrottsutbildarna så kör vi ett läger veckan efter midsommar (redan nästa vecka alltså, vecka 26). Mer information om det hittar ni i den bifogade inbjudan här
OBS notera att vi behöver ha er anmälan senast nu på torsdag, den 19/6.

Veckan efter lägret så kommer juniorträningen att fortlöpa som tidigare somrar med en träningstimme per grupp och vecka. Detta kommer att ske på tisdags- eller onsdagsförmiddagar. Anmälan till den träningen vill vi också ha till mail:kansliet.sdgk@gmail.com eller telefon: 0270-281300 (kansliet).
 
En förhoppning från vår sida i sommar är att fler ungdomar ska börja komma ut och spela lite tävlingar runt om i länet. Vi kommer givetvis hjälpa till med administreringen kring detta men kommer att behöva hjälp av föräldrar med skjuts och dylikt. Det är givetvis frivilligt att tävla och inget krav, vill man bara vara med och träna så går det också bra.
 
Varmt välkomna till ännu en rolig golfsommar med mycket bra golf!
 
Mvh Tobbe & Erik