Juniorträning 2015


Hej!

I den bifogade filen hittar ni gruppindelningen och tider till årets juniorträning. Grupperna är preliminära och kommer sannolikt att ändras under sommarens gång. Saknar du ditt namn i listan eller vet någon annan som är sugen på att träna golf så är det bara att höra av sig till kansliet på 0270-281300 eller kansliet.sdgk@gmail.com

Golfklubben har i år dragit i gång en ungdomssatsning och ambitionen är att en juniorkommitté bestående av föräldrar ska växa fram under sommaren. Ett annat mål under sommaren är att vi ska få ungdomarna att tycka att golf är ännu roligare och vilja spela och träna mer golf än vad de har gjort tidigare. Ett sätt att göra detta på är att erbjuda ungdomarna möjlighet till att köra mer än ett pass golf i veckan.

Den uppmärksamme har noterat att Grupp 2 har två träningar i veckan (ett tränarlett pass med och ett ledarlett med hjälp av föräldrar). Två träningar i veckan vill vi att samtliga grupper ska ha men för att lyckas med detta behöver vi hjälp av fler föräldrar. Så ni föräldrar som har möjlighet att hjälpa till; hör av er. Inga förkunskaper krävs, det finns uppgifter åt alla.

Årets juniorläger kommer att gå av stapeln under vecka 29. Anmälan till detta kan göras till kansliet.

 Gruppindelning och tider

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning Tobbe, Erik & Stefan